En realistisk syn

Kände för att skriva lite denna afton. Så jag börjar med och berätta en historia.

För ett tag sen fick jag höra några rykten från en väninna. I den här pyttelilla staden så är detta inte alls konstigt, alla snackar om alla och alla vet att alla snackar om alla. Det som var lite annorlunda den här gången var att det handlade im mig själv och mina vänner. Någon hade hävdat att de hört den snacka skit om mig, säga att det inte orkade med mig och om hur jobbig jag var. Aningen sårande när det är sagt att det kommer från ens bästa vänner. Men anledningen till att jag över huvudtaget tar upp det är vad som senare kom ut av det. Jag tog upp det väldigt lugnt och sansat och frågade om det låg någon sanning i det. De svaren och stödet jag fick av mina vänner gjorde mig väldigt glad och jag insåg att det finns en anledning till att vi är vänner.

Idag är jag nästan glad över att den här skitstaden måste lägga näsan i blöt för om det inte hade varit för det hade jag nog inte kunnat säga att jag litar på mina vänner till fullo. Vi gör misstag och vi stör oss på varandra men inte fan innebär det att vi inte älskar varandra mindre för det och uppskattar den vänskapen vi har.

Att vara så öppen om allt kändes riktigt bra och nu kan jag lungt säga att jag inte bryr mig ett piss om vart ryktet kom ifrån. Människor snackar skit, det gäller bara och hitta de som är värda sorgen.

Flickor, tack för allt


Living in a lonely world

Har inget och göra, e ensam till söndagkväll... Right now im kidah bored... Ska ta något och käka sen dra ner på stan en stund. Kisses and hugs


Utan vax zäta


Torsdagkväll med livan och majs


You desired me attention but denied my affections


Thats what you get for falling again


Yipiyayayippiyippiyay


RSS 2.0