HAHAHAHA SÅ JÄVLA BÄST!!!



Lilla maja är högst upp på min skön lista just nu säger jag bara!!!

trååååk

"Dear Mind, after a series of extremly uncomfortable events I regret to inform you that I will soon be losing you! Im sorry
your owner!"

Ja då är första delen av spanska nationella klar... HEMSK!!! i mean my god är de så svårt och ge en bara lite mera tid och skriva de man ska!! snacka om att inte få tid på sig... men äh...

på plus sidan så gjorde jag ett geometri prov också och de gick galant! men aja
Jag har också äntligen kommit på vad jag vill göra för redovisning till musiken!! SCORE!

morgondagen lär bli lång... men jag har en del små gul dkorn som ingen matte, friendsmöte och så ska jag leka med angelika ^^

Så trots allt skit i skolan, som vanligt så är jag en glad flicka ^^ Av olika andledningar, yes men ändå en glad flicka ^^

Nu så ska jag ta och lägga mig lite tror jag, för jag måååste up till engelskan imorgon! måste ju se maja hålla i en lektion!

Utan vax zäta

I cant belive that it takes so little to make me so happy.

Lite ny musik skadar ju inte


lill lördag fast på riktigt

Jahaaa, det är lördag idag, för er som bor någonstans på mars och som inte har någon aning om veckodagar!

Okej, jag har lite tråkigt, har läst ut första boken i twilight serien nu... Inte så pjåkigt faktiskt, helt fast är jag inte som vissa andra men jag tycker faktiskt om den. Jag menar vem skulle inte gilla att ha en stalker pojkvän som smyger in i ens rum på nätterna när du inte vet om de, läser tankarna på alla människor du pratar med och talar hela tiden om för dig hur mycket han vill äta upp dig?
Jaaa kärleken är ljuv.

Men helt ärligt så är den faktiskt bra, jag rekommenderar den till alla er vampyrfreaks där ute!

Måste bara berätta om en skön liten grej som hände igår:
Jag sitter hemma hos Maja som satt just då och fixade min blogg (alltså är denna skönhetsdesign helt hennes) och vi tittade på Fantastic Four-The silver surfur samtidigt.

Helt plötsligt kläcker kvinnan ur sig:
-Titta nu förstör han septunus!
- Septunus??
- Ja? heter den inte så??
- Maja de heter Saturnus och Neptunus!!!

Asgarv hela kvällen!

Men jaa hon är för skön den kvinnan alltså. Men nu ska jag gååå

Utan vax Zäta



im weird

sitter och tittar i min dykar loggbok... har bara 4 loggade dyk... -.-
i suck! hehe nää skämtade bara! nää jag försökte kolla vad min dykarinstruktör hette men hans signatur är ju bara maljfakljebf i skrivstil... suck

får fråga mamma var mit certefikat är för där vet jag att de står! 

men jag saknar det faktiskt...vil dyka igen! men inte i sverige! 
för kallt, för mörkt, för mycket och tänka på med torrdräkt! 

men kanske i sommar! i hope so,..
 
Koh Bida Nok, 14/12-08

yaay för helger!

jaa då är de slut på helgen... men vissa av oss har ju en skön och härlig distansdag!! SUCK ON THAT!!

i fredags så var de först planerat att dra till hanna, meeen efter en del grejer så bestämda jag mig helt enkelt för att dra till marika ist.. vi lekte lite med hennes webbcam (rolig liten sak) sen så tvingade vi ut simon! 
vi tre satt vid gungorna och ja... va gjorde vi? inte så mkt, marika läste alla hans sms och han lekte med min kamera medans jag gungade... yaay
hursomhelst så drog vi hem till marika och tittade på tv, där var de lite trångt tydligen eftersom marika var tvungen och sitta på mig... hmm

i lördags så gjorde jag inte så jätte mycket på dagen men drog sedan hem till maja för att inviga hennes pool och bada tunna. först var de jag, maja och lovisa, sen kom marika med sin sallad och sist kom livan och då mina vänner blev de EUROVISION SONG CONTEST!!!

hehe jag tyckte det var helt okej, lite ledsen att sverige inte fick mer poäng men äh, förstår aldrig varför alla gör så stor grej av de igentligen. jag menar man tävlar mot majoriteten av alla länder i europa och alla kan veckan innan garantera att de kommer vinna och när de inte gör de så kommer de med någon arrogant kommentar... ursh känns ganska barnsligt ibland. 
och vad fan va de med öppningsnummret igentligen??? 
han flög in med en väska, slängde av sig jackan så den fastna i linan, blev fottad av papparazis och hoppade genom väggar för att sedan avsluta med de fulast mimningsnummret jag någonsin sett... love russia but god that just sucked!

igår var de däremot andra gubbar! jag gibbade med maja och livan, lite the sims vettni.... (jaa vi är töntar vad fan ska du göra åt saken????) men det var faktiskt riktigt kul, när vi väl kom igång för de tog lixom lite tid av olika anledningar... men de blev mcdonaldsmat iaf, livan gick hem med en cheeseburgare i ena fickan och en hamburgare i den andra... no comment

sen så skulle jag ju då vara hemma runt 11, blev inte riktigt så eftersom jag och livan började prata och jag blev lite emotionell så jag kom inte hem fören vid 1... bad zlatana, men va ska man göra när man har de trevlit lixom!
nu ska jag städa undan lite här hemma, sen så får jag se vad jag gör. plugga kanske???

Utan vax Zäta 

bara för att jag älskar distansdagar <3

Hur skönt är det inte att ha en hel dag som man bara kan ta allt i sin egen takt?
Jag har pluggat lite matte och jag måste bara säga att de är helt underbart med distansdagar.

Få se jag väcktes av Maja som vanligt, måste inte var kul för henne och göra de majoriteten av mina mornar, men i mitt försvar hade jag ju inte planerat att gå upp tidigt idag heller..

Drog hem till henne och hjälpte henne tömma poolen. snacka om teamwork asså! och jag blev belönad med en kopp te! AMAZING!

Men vi har pratat om sommaren och allt vi ska göra, eller snarare en viss händelse, alltså ålandresan som vi bara MÅSTE göra!!! Ursh nu blev jag så otroligt sugen på att sola och bada!

Nästa helg lär bli lika rolig som den jag precis hade! På fredag så blir de hanna, söndag så blir de the sims-lan hos livan (e man tönt så e man!) med all inclusive!

Sen har jag och maja gjort en lista på saker vi ska göra innan vi fyller 20! vi har 4 år på oss att fullfölja en lista på 30 punkter! Sounds about right to me!














Maja är för skön asså <3
tack för att du förgyller min dag gumman <3

skööön helg :D

Jaa, det kan man lungt säga att den har varit, jag har världens underbaraste vänner asså!
Jag har verkligen inte skrattat sådär mycket som jag gjorde igår på jätte länge.

men fredagen spenderades hos lovisa, ja efter mycket om och men kom vi då tillslut dit vid typ 10?
men de blev riktigt trevligt med tjejerna (hanna och linnea var också med så man var ju extra glad) och så var anton och ville också med..

De enda som inte var roligt vad att jag skulle upp dagen efter för kusinerna skulle firas så jag fick gå hem vid 00.20 i regnet... men jag ringde livan för de är verkligen inte roligt och gå hela den där vägen helt själv i mörkret... men de var lite kul för mobilen gick ju runt lite bland folk så jag fick prata med typ alla. även fast de försökte lura i mig att de var någon annan! Marika, Wille och Anton suger verkligen på det!

Sen dagen efter var de steka lamm, städa, fixa sig själv och mamma (hon har börjat vara på mig för alla möjliga saker nuförtiden som hon annars brukar göra själv? lite kul faktiskt) sen så in i bilen och så kör vi!

Väl där så var de väll okej ungefär fram till att tårtan kom fram, där står jag med tre kameror för att the lazyass vuxna inte orkar ta bilder själva! Efter det var de bara straight down hill!

Men jag fick skjuts av en syssling som skulle hem tidigare så jag var i norrtälje runt 9. så hem, byt om, ut med vovven och så till lovisa!
eller jag så gick de ju inte eftersom jag och jonte har en extrem dålig koll på vilken tunnel i solbacka man är vid!

Men hos lovisa var de riktigt trevligt, Miss silverstar kan ju verkligen bjuda på sig själv asså!

Idag har jag bara pluggat, varit lite med familjen och sen ute med simon och jonte, eller nä maja var här och hämtade halva sitt smink för hon hade med sig världens minsta väska och lägga allting i?? smart där... hon skulle tydligen till donken med lovisa och fråga om jag ville med men som sagt så nää... jag har cp-plugg!

Jag hatar matte!

Utan vax zäta

RSS 2.0