stumble=loooove!





Bara för att jag har extremt tråkigt, och bestämmer mig för att stumbla lite och fan va glad jag är att gör det ibland jag mennar kolla på den här!!!

hur gourges är inte den här tavlan????




LOVE IT!
nu ska jag någ städa upp lite, packa grejer till imorogn och sen lägga mig tidigt





















Utan vax zäta


minnen <3


from am to pm

jaha ont har jag... fan för att sista åk säger jag bara!

för er som inte vet (eller inte ens bryr er?) så har jag sträkt innerlåret... eller jag tror de iaf, eller så har typ muskeltrådarna eller vad det heter typ gått av im not sure... ont gör det iaf men de är ju bara vänta tills de går över

Vaknade iaf vid 4 imorse, oh joy, för att ta en snabb frukost och hopp in i bilen till OKQ8 för att vänta på bussen som kommer 05.05 på morgonen... jag menar kom igen varför så tidigt??

bussresan gick förvånansvärt fort, sov lite, smsade lite, lyssnade på musik... kom till storstaden vid 11.
halta omkring i t-centralen bara för att ha den otroliga turen att se tåget kom precis när jag gjorde de så ingen väntan

Underbart!
En timme senare är jag hemma och äter lite burek (muuums)

sen så kom maja och liv; kändes riktigt kul att leka med flickorna idag
fixade naglar, tittade på kläder, valde ut kläder och ja de snodde väll en del av mina smycken och sjalar tror jag
inget nytt alltså

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag

kanske blir filmkväll imorgon men det får vi väll se, ska någ inte ha allt för höga förhoppningar men
aja
jag har ont, och är inte så jätte trött... this is gonna be a looong night

Utan vax Zäta

ännu en låt jag gillar<3


ångrar de lite grann va...

Kom på att pappa hade med sig en så kallad dongel så att jag gick in lite granna på internet och kollade runt...
nu ångrar jag mig lite granna faktiskt men aja...

Känns skönt att åka i backarna faktiskt, släppa taget om allt, om allt skit all ångest och tankar. släppa sig ner för de enorma bakarna...

Vill bara säga till en viss person som du vet vem du är; jag är ledsen... jag är verkligen jätte ledsen...

just nu hatar jag mig själv... men nu ska jag nog le och försöka att komma tillbaka till vem jag en gång var och vem jag vill vara. jag vet att när jag kommer hem så väntar allt precis som innan jag åkte. men det är jag beredd på

hoppas att du ser det här och att vi får tid och faktiskt prata för det är nog någonting som du och jag inte har gjort på riktigt länge; och det vet jag är mer eller mindre mitt fel.

Utan Vax Zäta

nu har jag fan fått nog!

Jag har suttit här i snart en halvtimme.
Jag skulle inte vilja säga att det var den jobbigaste halvtimmen för jag har defenitivt varit med om mycket värre, men med tanke på omständigheterna så känns det ändå riktigt jobbigt.

Jag sitter här och försöker att kontrollera; jag skulle inte kalla de ilska direkt men i brist på bättre ord så får det duga, jag försöker lugna ner mig själv och försöka fråga mig själv vad jag ska göra. Hade det varit någon annan i samma situation vad skulle jag då ge den personen för råd?

Jag vet att jag skulle säga till personen att det är mellan oss två, att om jag vill komma ut ur det här med minst skada så ska jag försöka sätta mig över det här. blanda inte in någon vän, ingen okänd, inga glopord,

Rent spel... försök till rent spel...misslyck till rent spel?


Jag ger upp, försvinner, får se om jag hör av mig... ber om usräkt till er som vill snacka om någonting. Behöver den här tiden för mig själv...

Känns som att jag förlorat en del av mig själv på bara några minuter...

Utan Vax Zäta



Dagens...

Dagens frisyr:  nydurshat, lite saltvattensprej och fönat :P

Dagens smink: conseler, mascara och lite foundation

Dagens roligaste händelse: Gapflabbet på kamida :D

Dagens planer: packa...

Dagens vill ha:
hmm kommer inte på något:P

Dagens saknad:
Hanna i skolan <3

Dagens drog:
sushi :D

Dagens tråkigaste: att de blåååser

Dagens finaste:
Vädret:D och mina flickor :D

Dagens måste:
sova

Dagens dricka:
kaffe :P

Dagens köp:
Sushi XD

Dagens mat:
Sushi... :P

Dagens mående: Im very happy today :D

Dagens skratt:
Kamida flabb XD

Dagens tanke:
städa städa städa

Dagens irritationsobjekt: min bror som aldrig kan hjälpa till!

Dagens smycke: familjeringen som vanligt:P

Dagens just nu:
mamma som säger åt mig att jag måste packa nu

Dagens önskan:
kan de inte sluta blåsa?

Dagens längtan:
till backen :D

Utan Vax Zäta

walk, walk, walk... with an angel

Har varit ute med lilla marika, och lilla maja (lite ironiskt att jag kalla dem lilla när jag är mkt mindre än båda dem)
och det var riktigt mysigt.
Maja gick iofs hem rätt tidigt men de var ändå kul och gå en sväng med Marika efter det


   De enda bilderna jag har på datorn just nu på Maja är hennes     "modellbilder" från typ i sommras? och dem vill hon inte att jag ska lägga ut så ni som vet hur hon ser ut får helt enkelt låtsas att hon finns med!








Underbar liten tös det där eller vad säger ni
?             Maja är också söt (för er som vet hur hon ser ut)


utan vax Zäta

vad är normalt?

En av de saker jag gillar och göra på fritiden är att titta på smink videos på youtube, jag har t.o.m. mina favoriter som jag älskar och titta på!
De jag gillar och titta på är de här människorna som gör riktigt färgglada looks och är riktigt kreativa med sitt smink, tröttnar ganska fort på alla som ska vara helt neutrala och tråkiga även om de är så jag oftast själv msinkar mig.
Men för att komma till saken så varje gång som jag ser en video, även om jag älskar själva looken och tycker det verkar jätte roligt och göra, och allt annat men så läser man kommentarerna och så finns de ju alltid de där riktigt elaka kommentarena men en som jag hela tiden ser och som jämnt fastnar i mitt huvud är något i stil med "du ser inte klok ut" eller "kan du inte göra normala looks?"

varje gång så kan jag inte hjälpa och tänka: Vad är normalt? asså jag vet att vi alla har olika defenition av vad som är normalt och inte. oftast är de väll de som vi inte förstår som räknas som onormalt... men jag vill gärna veta vad som räknas som normalt i allmänhetens ögon...

Vad är normalt?

Utan Vax Zäta

i like this song


okej ignorera videon, de är bara de urgulliga paret från cardcaptor sakura, kan ju inte hjälpa än att älska eller hur?

men lyssna på låten its very nice

Utan vax Zäta

Are you smarter then a 5th grader?

Någon som har sett de här programmet? Såg igår kväll en liten snutt med två tvillingbröder som tävlade och en fråga som de hade fel på men eftersom de hade sin livlina så kunde de gå vidare men frågan var iaf:

I vilken bergskedja ligger Mount Everest?
A: Anderna
B: Alperna
C: Himalaya?

De var två stycken? Alltså två fullt vuxna män! och de kunde inte den frågan? asså jag har sett dumma människor, hell jag kan själv vara riktigt pantad ibland men DUDE!? WTF?!

Programet är faktiskt ganska roligt, även om vissa av frågorna är rätt svåra faktiskt men de är kul och se hur folk oftast verkar förlora på de busenkla frågorna.
Jag har till och med min favorit elev i klassen:
Lille Kyle e väll för söt (Google it!) hehe men jag älskar hur barnen äger de vuxna hela tiden, och räddar deras ass hela tiden också!

Ja ja kvalitet tv vettni!

Utan Vax Zäta

Melodifestival någon?

Jaha, gårdagen var ju faktiskt riktigt rolig tycker jag!

Drog till coop forum för att träffa damerna mina och kan ni tänka er att när jag för en gångs skull faktiskt är i tid så får man stå där i en kvart som ett fån för att alla tre kommer tsm och är sena! Oh fuck! Men vi handlade iaf, ben&jerrys för lilla mig (blir man inte bara överlycklig?) sen var de bara att trampa pedaler bort till långgarn (ser du hur de stavas nu jonte?).

Sen bänkade vi oss framför tv:n och tittade på simpsons i nån halvtimma...

Efter de så började de! De stora spektaklet! Den Otroliga, fantastiska, underbara, helt magnifika MELODIFESTIVALEN!
okej jag vet att jag överdriver men de var faktiskt helt okej, sen kan de ju antagligen ha och göra med sällskapet också!

Vad tyckte vi om vinnaren da? hmm asså jag är bara glad att "snälla snälla" inte vann, för de hade fan varit lite smått pinsamt! Jag satt ju och sa "Snälla låt inte snälla snälla vinna" om och om igen!
själva låten var väll lite svår och förstå men för och vara helt ärlig så skulle jag inte bry mig om hon vann i Moskva eller inte, känns som att allt för många människor tar EVC på allt för stort allvar. its music lighten up!

Sen kom Markus och Jonte ut till oss även om de had elite problem och komma fram till en början.

Livs höjdpunkt på kvällen:
Jag sitter och mumsar på lite morötter med dip till
- Kan jag också en tomat?
- tomat?
- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH EN TOMAT! HAHAHAHAHA DE ÄR JU MORÖTTER HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA
!

Jag vet jag fattar inte heller men tydligen var de askul...

Ursh känns som att det här inlägget inte blev någe vidare men WHATEVER! Jag ska ner och stryka skjortor ffs!

Utan vax Zäta

Othello och Nurse:P

Hur kommer det säg att dagen kan vara så underbar och så när man kommer hem så ska allt bara krasha rakt ner på en?

Det är iofs mitt eget fel att jag inte hör av mig till de jag borde men... ärsh de känns bara som att jag borde försöka tänka lite mer på att folk faktiskt förväntar sig att jag ska höra av mi när jag inte kommer hem i tid eller när jag har fått ett sms.
Ska försöka tänka på det i framtiden!

Sen tillbaka till det roliga: Pjäserna skulle spelas up idag. Efter en del träning så gick de helt okej, de enda som var lite problematiskt var att i majas grupp så var huvudrollen borta, nämligen gustav som låg hemma och var sjuk. vän som man är så ställer man upp på att vara Othello i ja.. Othello! de gick ju någorlunda bra förutom att Maja såklart måste börja garva mitt i allt så att jag skrattar också! men kul var de iaf.

Sen till våran pjäs, den gick ju också helt okej, vi fick iaf mycket beröm av lärarna! Sen så skulle vi skriva PMI(plus,minus,intressant) hehe och kan ni fatta att jag fick ont i handen av de lilla? har iofs haft en konstig smärta i handleden hela dagen men ändå kom igen!

sen så var jag nere och fikade på café hörnan med liv, de lär inte bli någon fika nästa vecka iaf för att min pappa har förbjudit mig från att göra något alls efter skolan den här veckan: som straff för att jag inte ringde hem och hörde av mig.

Utan Vax Zäta

"If you judge people, you have no time to love them." - Mother Teresa

if sex is such a natural phenomenon why are there so many books about it?

jaha, ännu en dag i detta otrolig tråkiga liv har gott förbi... Men gud nu ska jag inte vara så negativ!
Dagen har faktiskt varit riktigt rolig, t.o.m. spanskan var ju snabb för tusan.

spenderade eftermiddagen med Liv och senare också killarna. snöbollskrig, asgarv och lite skämmiga moments var väll och räkna med iaf i mitt fall, vet inte om Livan håller med på den punkten så mycket som hon skrek!

"Jag har PM-TSS"
"HAHA och jag har PM2" 
que Asgarv från mig och Liv,
Simon och Jonte tror vi är galna


sen har jag varit här hemma och försökt halvt so halvt att plugga till provet imorgon, I have a bad feeling ladies and gentleman,
men man ska ha lite stake och ta de som en man
sen att jag bara råkar vara en pmsdrabbad tonårsflicka utan riktiga konkreta kulor så tror jag att jag klarar mig!

Utan vax Zäta

har kärlek en åldersgräns?


En grej som jag har tänkt på, varför av alla känslor vi människor sägs ha så verkar det som att vi har en åldergräns på kärlek. Jag är en av dem personer som någon gång har sagt till någon småtting att
- ja men du vet inte ens vad kärlek är!
när de pratar om sina små pojk-/flickvänner,
 men när jag nu tänker efter: att varför är de att just kärleken har en åldersgräns? inte hat, inte lycka, inte någon annan känsla har jag någonsin hört att man kan vara för ung för att känna, eller att man inte kan känna den för någon annan p.g.a. olikheter. det kanske bara är jag som överanalyserar allt som vanligt men jag kan inte hjälpa att undra varför? varför måste den som många anser som den viktigaste känslan av dem alla ha sånna gränser på sig?
det känns ändå på något sätt som att om de någon som bordde förstå kärlekens sanna mening så borde det väll ändå vara något så oskuldsfullt som ett barn? så varför?

Utan vax Zäta

de var ju roligt:D

gårdagen var...intressant?
rolig var den iaf, tror inte jag skrattat så mycket på ett bra tag.
marika du får skicka inspelningarna så jag har något och liva upp vardagen med

i vilket fall somhelst så hade jag riktigt skoj och sen kom jag också på hur underbart det är att vi alla fortfarande är vänner även efter ett hårt år på gymnasiet. de kändes ett tag i början som att allt bara skulle försvinna men nej, de har gått bra

tanken var väll att jag skulle dra till storstaden imorgon och träffa tess men nu blev de upskjutet till nästa vecka ist så imorgon kommer jag någ plugga bara

sen e de individuella val på onsdag... lär bli kul
och prov på fredag
kan ni höra publikens jubel? nej inte jag heller!

Utan vax Zäta

what to do what to do

gårdagen blev lite smårolig, var först ute med vovvarna och maja, sen så träffade jag simon och jonte!
vi tre hade det riktigt roligt tkr jag, vi gick omkring litegranna och pratade om det mesta,
sen så träffade vi en trött och väldigt kissnödig marika som vi tvingade med oss när vi skulle till coop

problemet var ju då att vi kom inte dit förens klockan halv 11 och då var de ju stängt, dammit!

idag så blir de någ plugg mest, och pappa kommer hem vilket är riktigt bra
sen på kvällen blir de filmkväll hos jonte vilket lär bli riktigt nice

nu ska jag nog gå och göra något produktivt som att städa upp efter mig själv och plugga

Utan vax Zäta

dagar som gör en glad, och människor också

har ni någonsin haft en sådan dag när ni ser omkring och bara blir glada över vilka roliga människor ni har runt en?
idag tror jag var en sån dag för mig!

jag ville le mot alla och vara glad, det fanns inte en chans i helvetet att någon skulle förstöra den för mig!


så tack alla ni i spo8B för att ni är så otroligt roliga och får mig och skratta <3 och lite danny för att han har knäppa skämt XD
tack till underbara liv som igår var helt fantastisk och var med mig hela dagen och bara pratade <3
tack till min brother from another mother jonathan som gör en så otroligt glad varje gång man ser honom <3
tack till lilla söta maja som jag ska ut med om en liten stund, för att vovvarna ska få leka lite <3
tack till mamma och pappa för även om de är borta idag så ringer det och frågar om min dag (blir man inte glad att någon bryr sig även om de är ens föräldrar?)<33

men inget tack till min bror för han ringer på lektionstid och sen klagar på mig för att jag faktiskt svarar! that bastard
och inget tack till king lear även om jag uppskattar många av shakespeares verk så gillar jag inte den pjäsen!

P.s och för att inte glömma en riktigt viktig person i mitt liv så ska jag också nämna att marika har tdligen bestämt sig för att klippa håret till kort igen, coooooling <3

RSS 2.0