sötare unge finns inte!


finaste gullunge <3

älskar vad man kan hitta XD


denna helg

fredagen började lite dåligt men det blev bättre efter mitt svenska tal, var grymt skönt och ha det klart kan jag tycka. samma kväll blev det att dra sig till livan i en liten bil som linneas pappa körde med mig, linnea och maja i baksätet och linneas syster i fram. goda drinkar och trevligt umgänge drog sig senare vidare till klubben med grinding och supande.

en del av creewet, inkluderat mig själv drog sig hemmåt någon gång vid 2. måste få tillägga att jag har aldrig varit så glad att ha vänner som mina som jag var i den stunden. Det var inget särskilt egentligen men jag tror att jag har börjat uppskatta dem var och en för att det faktiskt finns i mitt liv. och jag hoppas att de känner samma sak.

på lördagen blev det inte lika mycket supande men även den spenderades hemma hos liv, med hennes roliga släkt och lite lagom trötta tumbabor. när solen hade gått ner och minusgraderna hade stigit så blev det biljard med pontus och markus. Maja spelade inte med verkade ha kul med kameran (bäst för dig att du skickar dem)  medans jag och liv garvade åt vårat spel. drog oss sedan hem till livan för att äta resterna av middagen och spela Chicago.
även om jag kom hem tidigt blev det inte mycket sömn fören ett par timmar senare, men diskussioner på msn kan man ju inte tacka nej till.

efter att ha vaknat vid 1 så har jag satt upp lite ljusstakar och nu ska jag tvätta av mig helgens bravader.

Utan vax zäta


Grattis marika


Grattis älsklingen min. Nu är du 18 och myndig
fan va glad jag är för din skull gumman :D

älskar dig massor!!!


Vill väll vara först med och säga!

Grattis på 18 årsdagen min sköna böna!

Hoppas att du vet hur mycket jag älskar och uppskattar dig.
Ska vi redan nu bestämma att vi firar våran 50 års dag tillsammans?

Puss


svenska tal

tränar på mitt tal till svenska nationella som jag ska hålla imorgon... ser inte direkt fram emot det men är inte heller nervös. Kommer säkert gå bra, jag menar det värsta som kan hända är att jag får g.

men nu ska jag återgå till arbetet och få det här gjort. hoppas att det går bra och önska mig lycka till.

Utan vax zäta

Har precis introducerat agnes för Stumble




Vi har massa roligt ;D 
höhö

we where scary ;)


puss på sötnosarna ;D

måste försöka fixa det här


Off to school.

kraftfull.


är detta vad jag vill?

jorden är min lekplats, och även om jag finner rädsla i att utforska den för vad den är så finns det kärlek som värmer mig. Det finns stöd som endast jag kan önska mig, och det finns leenden som sprider sig till mina läppar när det behövs som mest.

Tack för det.

ung & bortskämd

sitter och kollar på ung & bortskämd, måste fan säga att jag börjar bli lite illamående av att se de här människorna låta sina föräldrar göra allt... fattar inte hur man kan vara så ansvarslös.. men ajaa de är iaf inte jag och det är iaf skönt.

den stora underhållningen är nog dock min käre far som bara pustar (ett stort tecken på irritetion) eftersom jag har tvingar honom och titta med mig^^ höhö nej jag är inte bortskämd, jag bad bara snällt eftersom jag alltid låter honom kolla på det han vill :P

längtar också till raw comedi club ikväll, yaaay

stand up är fan en underbar konstform! :D

(tre kilo godis Priscilla)


lovet är slut

ursh vad jag inte har tyckt om dagen idag, visst e de kul och träffa klasskompisarna och så men orkar verklgien inte med arbetet... ironiskt nog hade folk redovisningar om stress och utbrändhet höhö-

sitter och skriver lite på min engelska uppsats så jag kan hålla min redovisning, iofs tror jag att det inte kommer att vara några problem.

lite gladare nyheter är ju att snart fyller de bästa tjejerna Liv och Marika år! :D ska bli kul och ha alla mina brudar på krogen ;D (okej agnes kvar men hon är snart där också :D )





chuck norris finds you


bättre bild och lite annat


Fan va nice kväll!! eller det har varit en nice dag också, var i barkarby med päronen och sen så skynda jag hem fixade mitt smink och kläder och drog ut, träffa först agnes ett tag och drog till coop (och jag såg ut som på bilden) vilket var ganska kul :P

efter det träffade jag tjejerna och så drog vi till mobergs :D det var så jävla kul även fast jag svettades bort halva latexen efter ett tag och jag fick skitont i fötterna, men underbart ändå!

Blev grindad av en nunna, blev slängd över axeln på ville X-antal gånger och fick en massa komplimanger för sminkningen :D
en rolig grej till var ju taxichaffören hem XD han körde en lek där han spelar upp låtar så får man gissa vilken film det är, det roliga var ju att när vi lämnade av agge och emma så satt ju jag kvar för jag skulle ju hem och jag trodde han visste det, men så kör han inte... han bara fortsätter och byta låtar och så ba jaha... så sa jag bara ah men ska vi åka da, verkade som om han trodde att jag skulle gå ut ur bilen eller något.. skum snubbe det där men skön ändå:D

hmm vad har jag mer haft för mig? var på filmkväll hos pontus i torsdags med "tha gang" (känns ganska skönt och fortfarande kunna säga så) och så körde vi lite TP också :D, igår var jag också ute men dock inte lika länge som idag XD men fortfarande kul.

nu ska jag fan ta och sova för jag är dööööd.

Utan vax zäta


sneak peak

bättre bilder kommer senare


'

Utan vax zäta

behövs inga ord

 

 





hörde jag utgång?


good night

hahah gårdagen var ju för rolig, först så var jag ute med niklas ett tag, snacka lite och så, sen när han hade dragit hem så träffade jag agge och agnes för att dra ut till lohärad hos emma!

Massa skoj måste jag säga, har inte garvat så mycket på väldigt länge, men det var väldigt skönt.
Vad är som broccoli? hahahah inside joke XD

fröken anna hansson skjutsade hem mig och agnes (och släppte av tove på vägen) och det var ju otroligt snällt av henne, och efter det så tog jag och agnes en liten promenad och bara pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt höhö

idag vet jag inte vad jag ska göra, eller jo plugga lite och städa lite här hemma för att göra mamma glad, sen hoppas jag också på att jag hinner ut en stund ikväll och göra någonting, är ju inge kul och sitta och ha tråkigt :P

och på lördag är det utgång! HELL YEAH!

Utan vax zäta

måste säga att jag älskar de här två ;)

 



nej vi är inte normala vi är Hadziavdaks (okej inte vid namn men vid blod!)


jag ska på bio med de bästa

de andra ska käka medans jag spenderar pengar (mohahha) nej men det har jag inget emot, jag är iaf inte hungrig atm och jag vet att om jag ska käka popcorn och så är det inte så jätte bra, för mig iaf att käka innan :P.
men det blir och hänga på gina tricot för min del
och sen PARANORMAL ACTIVITY II!! heheh tyckte ettan var okej men nu ska det ju var ai en biosalong och jag insåg att jag kommer att sitta brevid livan... bad move när det är en skräckfilm xD

men jag ser fram emot det ska dra om ca en timma ;)
its gonna be fun! :D


undrar om jag ska ta med kameran? jag vet inte något med att det är sista året och så får mig och vilja ta så mycket foton som möjligt att ha som minnen.

men i gotta go ska fixa lite och sen dra;) 




Utan vax zäta


RSS 2.0