psykologi i solen



Rihanna – Man Down

lite random användningar?

Tandkräm: flour bleker right? good du är med mig hittils. Har man gula naglar pga rökning eller nagellack (guilty on all charges your honor!) kan man skrubba naglarna med lite flourtandkräm. man märker ganska mkt skillnad efter ett tag

Toner: Jag vet hur många av er som använder toner i ansiksregimen? yeah me neither men jag vet att min mamma gör det. Kan dock inte säga om det här faktiskt funkar för jag har aldrig testat själv men har hört att om man har gått på lite för mycket med brun utan sol så kan man använda toner för att få bort fläckar osv.

Honung: åhh honung, inte bara gott och ha i kaffet utan riktigt bra och ha på ansiktet, man ser riiiiktigt rolig ut ett tag men hear me out. det är återfuktande, antibacterielt och det hjälper mot finnar, så pröva ett tag?

Handkräm/läppbalsam: jag använder det här i absoluta nödfall men om man har elektriskt hår. ni vet den där dagen då balsamen är slut? ta pyttelite handkräm i händerna, smeta ut det och försiktigt för över håret. Det funkar men ta verkligen inte mycket.

Vaseline: än en gång inget jag har provat men har hört att det funkar riktigt bra, är ni som jag och får blåsor på fötterna typ...hela tiden? försök smörja in ställena som ni känner kommer skava med lite vaseline. det skapar tydligen en barriär mellan din hud och skorna som gör att du slipper blåsor.

Aleo vera/yogurt: om man har bränt sig i solen kan man smörja in sig så man slipper den där torra, tighta känslan (thats what she said) har också hört att det ska funka om man har bränt sig på locktången?

Balsam: jag brukar använda antingen balsam eller vanlig bodylotion när jag rakar mina ben, så slipper man ha rakkräm. Ger exakt samma effekt ändå


take it off the shelf, dust it off and throw it to the ground.

Jag älskar värme, passion och styrka. De är ord som jag ständigt försöker att leva efter. Självklart misslyckas jag dagligen, men man är ju endast mänsklig.


jag kan ärligt talat säga att jag bryr mig inte vem som läser det här, men det är ett par saker jag gärna vill ta upp. mest för att bara få det sagt, men också för att kanske förklara vissa saker för vissa människor?
Har ni någonsin känt att ni blir missförstådda? självklart har ni det. har det skapat problem? skulle inte förvåna mig. Har ni gjort något åt det...?

Det har visat sig att jag under ett par månaders tid har visat allt mindre intresse för de människorna som en gång i tiden har varit närmast. Detta fick jag förklarat för mig på fyllan. och jag uppskattar att det sagt till mitt ansikte.
Hur kommer det sig då att jag inte kan komma till ro med de faktum att vi glider ifrån varandra? kanske för att jag har fått få chanser, om ens några, att förklara mig själv. att på något sätt försöka få dessa människor och förstå min sida av historian? Om det ens är en historia, jag vet inte. Faktum är att jag inte har känt någon riktig samhörighet på riktigt länge, är det pga er eller pga mig kan jag tyvärr inte svara på. Jag försökte vid tidigare tillfällen bevisa för mig själv att jag inte är beroende av er, att jag kan stå på egna ben och någonstans i denna kamp att bevisa något för mig själv tappade jag den där värmen som en gång i tiden fanns, den som fick mig och må bra.  Jag känner inte längre som att jag blir hörd, ens om jag skriker. Det tas inte in längre som det en gång gjorde. Mina ord glöms bort och min närvaro är sen lång tid tillbaka inte längre behövd. Det är så det känns.

Det känns som att ni gav upp på mig, den känslan kanske är ömsesidig?
likgiltigheten har rivit oss i bitar.

Ni känner mig, ni vet mycket väl att jag gärna samtalar med nya, spännande människor och att jag finner intressanta individer på det sättet. Jag hoppades bara på att ni inte hade glömt att jag alltid kommer hem. det var iallafall hur det brukade vara.  Jag umgås med vem jag vill, denna vilja baseras på vilka människor som får mig och må bra. Lyfter upp mig istället för att trycka ner mig. Vänner. Som värmer mig på ett sätt som ni gjorde en gång i tiden.

 Colbie Caillat – Battle
Det sista jag vill ha är bitterhet, det finns så många människor i denna världen som jag känner mig bitter på och det vill jag inte ha med oss.
Så vad göra? jag tänker inte vara likgiltig, det finns för mycket sådant just nu för att jag bara ska kunna acceptera det.


RSS 2.0