Jag vill inte vara en gråsugga

Ju mer tiden går desto mer vill jag tvinga mig ur mina svarta skepnader.
jag vill ha färg.
jag vill ha mönster.
jag vill ha jag.

På tiden att detta startas upp.. imorgon ska jag gå ner på stan och iförskaffa mig en snygg topp eller kjol i regnbågens alla färger. (kanske inte men ni fattar konceptet)

Det behövs inte mycket.. men något iaf.



one love, one life


Efter att precis ha lyckats med att göra mig snygg förstörs allt för att jag skulle ta mig till livan i snön/regnet...
Hon asgarva när hon öppna dörren för jag såg ut som en blöt hund!
vi satt och kolla på 10 orsaker att hata dig och så ringde agge och ville träffas så då stack jag till flygis och hämta upp henne. efter det blev det en massa tjejsnack och flabb på livans rum med vem vill du: ha sex med, gifta dig med och mörda:P
Agge kom då också och sov hos mig så vi låg uppe och kolla på linas kvällsbok och snacka till det tidiga timmarna av morgonen. Vakna då vid 12, upp käka frukost, följa agge en bit hem och sen tillbaka till min egen boning för att finna att min faster, farbror och kusiner har kommit på besök! PRIMA!

så jag har haft en familjedag idag^^
nu ska jag gå ut med hårbollen
Utan vax zäta

en dagens!

Dagens humör: ganska mellow
Dagens mående: har någon konstig smak i munnen och en mild huvudvärk men annars prima
Dagens borde: göra klart familjeträdet... fan va jag inte orkar
Dagens frisyr: av någon anledning bestämde mitt hår sig för att vara något lockigt fågelbo så det blev en hästsvans
Dagens smink: inget alls:P
Dagens klädsel: leggings(ive missed you), tröja och hemmatröjan över
Dagens planer: har faktiskt inga:P
Dagens materiella vill ha: min ängelring(a)
Dagens fundering: hur kan jag slippa att vara produktiv?
Dagens beroende: godis?:P
Dagens tråkigaste: vädret -.-
Dagens längtan: till sommarn!
Dagens superlängtan: Träffa kussin min <3
Dagens tidning: DN-kollar upp chile med jämna mellanrum
Dagens låt: starstruckkk

leopard print nails

gårdagen blev inte alls som jag tänkte att den skulle bli... men aja

fick iaf lite komedi när jag kom hem och finner en nyligen hemkommen fader som var lite rund om fötterna i hallen. Isko var på toaletten. det hade tydligen varit på teatern och haft en grabbkväll. Good for them
mindre bra för stackars emina som fick skjutsa hem deras drunk asses!

jag fick mig iaf ett gott garv klockan 1 på natten...

-MATILDA! kan du stänga dörren!?
- Ahh... Eller vi har ju ingen dörr
- Kan ni väsnas lite mindre da!?

XD

hemma från skolan och allt annat

e det bara jag eller har dagen flugit förbi?
Men fan människor det är LOV!! detta förtjänar ett hallellulja!
 
har haft religion, svenska, engelska och spanska så ganska chill dag tycker jag^^
efter det drog jag en snabbis till öb för godisshopping och lyckades också plocka upp två par leggings som defenitivt har behövt eftersom alla mina andra är sönder höhö.

Har ett par planer på lovet, ska på bio med fina andrea och fina anna, kanske lite skridskoåkning med kära livan^^ möjligen biljardd med Maria und någon frivillig ;) och så ska jag ju självklart vara med sötaste Marika.

mer lär det ju bli för kom igen det är ju lov! dags och leva lite!;D

utan vax zäta

Lukas är konstig

jag vet inte vad det är med honommen han verkar ha mardrömmar like crasy...

Han rycker och rör sig jätte kostigt i sömnen och ibland skäller han också...

poor thing
 
you are one crazy doggy

ASG!!!

Okey, jag sitter och tittar på brooke knows best...

my good säger jag bara! folk som är hetrosexuella går på homodejt och homosexuella går på hetrodejt!

THIS IS ENTERTAINMENT!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

tonight ima let yah be a rider

gårdagen var faktikst inte så hemsk som jag trodde att den skulle vara, sovmorgon till 5 i 1 tackar man ju defenitivt inte nej till. sen en väldigt humorös redovisning men vad gör man när man inte kan sluta garva åt sötgutta?;)
folk i sp08 know what im talkin about.

sen var det tid för engelska där diskussionen skulle handla om This is England... vilket den också gjorde ett bra tag innan min grupp började diskutera Oidipuskomplex...
Yeah efter detta sporade det ganska rejält... vi kom fram till att den kvinnliga versionen av de måste ju vara Oidikockkomplex? yeah... we are weird!

Matteprovet fick jag tack och lov skjuta upp! HALLELULJA! så den tiden spenderades ist med kristin disskuterande det mesta mellan himmel och jord^^

sooo hem, middag och sen iväg på navigationkurs!! var faktiskt riktigt kul, fick lära sig hur man sätter kurser och så, sen är det tydligen ingen kurs på onsdag heller SWEET!


in all her glory Utan vax zäta


Youtube

Som många av mina närmaste vänner vet så är jag en youtube junky. Särskilt när det kommer till typ smink, naglar och kläder men också en del humor. Tycker många av dem har en så mysig personlighet och man lär sig ju en hel del under tiden..
Så lite för skojs skull så tänkte jag göra en lista på mina favoriter som jag prenumerar eller subscribar till

communitychannel
 - Australiens skönaste brud? Nörd in och ut men gud va hon är underbar. Hon har varit känd på youtube ganska länge nu och jag började kolla på henne för några månader sen. hon lägger upp kanske två videos i veckan eller så och jag brukar alltid garva som fan. Min humor all the way

DulceCandy87
 - Hon har nog den galnaste garderoben jag någonsin sett!! En shopoholic och jag tror nästan att det våre farligt och titta på hennes videos för man blir nästan sugen på att spendera egna pengar. Hon finns också på Chictopia.

fafinettex3
 - Grymt söt tjej med en otrolig stil. Hennes smink är ibland lite väl för min egen smak men hon är grymt duktig på det hon gör och har också den sötaste personligheten någonsin!

juliansmith87
 - jag började kolla på denna snubbe när hans "25 things I hate about facebook" kom ut och jag har fortsatt kolla på många av hans videos. Han är regisör och gör korta klipps om typ random saker som typ Iphones och Cool Aid men han gör de så grymt jävla kul.

julieg713 - Jätte söt brud, lite för dramatiskt smink för min smak men hon brukar alltid ta produkter och berätta sina åsikter om dem, typ vad som är bra och vad som är dåligt och om hon rekommenderar det och så vidare.

MakeupByRisa
 - THIS WOMEN IS INSANE! hon är väldigt old school och så men hennes färgkombinationer får mig alltid och reagera för det ser alltid asbra ut men det är oftast färger man annars inte skulle kunna tänka sig att de skulle kunna gå ihop.. hon är awsome!

MakeupByTiffanyD
 - inte direkt en av mina favoriter eftersom jag brukar titta mest för kreativiteten och så men den här tjejen lyckas ta i princip vadsomhelst och få det användbart för varje dag. hon är aldrig galen utan tonar alltid ner allt till vardagsanvändning. hon är väldigt duktig och förklarar oftast väldigt bra.

MakeupGeekTV
 - Jag tror att den här kvinnan är den enda som faktiskt använder youtube som sitt arbete och inte som en hobby, jag menar de flesta är ju makeupartister men hon säljer också sitt smink och så på en hemsida som alltid länkas. men hon ger alltid jätte bra tips och så även om hennes smink brukar vara lite väl dramatikst för min smak.
mayparis - Även om denna inte längre brukar göra videos av någon anledning så känner jag att hon måste komma med. Det var hon (och min kusin) som fick mig att börja med naglar och sånt. tycker hon var jätte bra när hon fortfarande la upp videos men man kan ju fortfarande gå tillbaka och titta
MichellePhan - Höjden av skönhet måste vara denna kvinna. Började väldigt enkelt med en alldaglig makeup video med lite bakgrundsmusik och nu är hon en av youtubes mest subbade gurus och hon har just landat ett kontrakt men Lancome. Hon har också sin egen hudvårdslinje och hennes videos är nog det mest hjälpsamma som finns där ute.
panacea81 Youtubes cinderellastory? joo det skulle jag nog vilja säga, hon började för grymt länge sen med rätt vanliga looks och idag? idag har hon en egen sminklinje, hon är för tillfället på världsturné till olika Sephora (tror jag?) för att promota sin linje... och allt började i hennes sovrum hemma i england?

petrilude
 - Lätt min favoritguru på youtube! Han är en konstnär med smink! vem som än har sett hans halloween videos vet att snubben är sjukt bra, jag fattar inte hur han får det att se så lätt ut heller. Hans personlighet är långt ifrån sockersöt och gullig utan han är mer sarkastisk och allmänt skön. defenitivt ett must see!

RayWilliamJohnson
 - =3 in my heart! Two camels in a tiny car! snubben gör videos där ha kommenterar videos som har blivit stora den veckan. han är så grymt skön

VenetianPrincess
 - The one-woman-show! hon gör parodier på olika låtar som 3 av britney spears eller taylor swift låtar. hon gör alla roller själv (oftast) och sångtexterna skriver hon också själv. Hon är verkligen jätte rolig och titta på.

WHATTHEBUCKSHOW
 - What the buck!? tror han var en av de första personerna jag tittade på bara för humorn? yes i think so men han brukar ta typ kändisskvaller och så berättar han om olika tvserier på tv och så. men med sin highspeed röst och sina ytters gay kommentarer så måste man ju garva. han ä verkligen asskön

xsparkage
 - Bubblig, söt, rolig och också en av mina absolut favorit gurus på youtube. hon var också en av de första jag subbade till. hon ger jätte bra tips och inspirerande looks. defenitivt sevärd!:D

Ballerina e skyldiga mig skadestånd!

Okej, jag köpte den nya ballerina kladdkaka efter visst utfrågande av några människor i umgänget hur den var. och jag har inte lyckats få bort smaken ur min mun... i just dont get it och jag har suktat efter mer hela dagen!

precis när jag är på min sista nerv och ska gå ut med lukas får mamma och pappa gäster och gissa vad det har med sig till mig? ett trepack ballerinakex!!

inte exakt vad jag suktade efter men fuck it close enough!!!

Har också haft hit me with your best shot på hjärnan hela dagen... what is this?
 
har försökt plugga matte men det har gått åt hellskotta så... vette fan vad som kommer hända imrorgon...

ut med lukas och sen läsa några sidor i min skepparbok... orkar inte navigera så jag sparar det till imorogn bitti.


gammal bild men min cam funkar fortfarande inte :P
Utan vax zäta


Johnsons baby bedtime lotion

här sitter jag efter en lååång skööön dusch!
sist så var ju varmvattnet slut (whaaat) så jag fick bada i gaaanska kallt vatten´, men håret var vidrigt och jag likaså så whatevah

håller på och läser igenom min och guttas redovisning till imorogn, han är en ängel som har gjort typ allt eftersom jag typ inte alls har tänkt på det? bad zäta!

sitter samtidigt och messar med fröken nilsson som åker utomlands imorgon (i think?) och lämnar oss vanliga dödliga i snövirvlet... oh fuck..

på tal om det så tror jag att fröken lovisa har kommit hem om jag inte har fel? hoppas på att få se henne denna vecka? :D

nu ska jag fortsätta med det jag höll på med och sen "krypa till korgs" (Que livans asgarv) med lite stolthet och fördom.. har kommit en bit på vägen nu vilket är skönt

på tal om det (igen??) så ska jag och maja ha en Jane Austen kväll med pizza på lovet! det gillar vi!!

Utan vax zäta

im in love <3


Im in love <3

Jag överlever för din skull, Grattis!


Lite sådär printscreen av vad jag håller på med... ursh vad detta inte är kul
dumma släkträd

im back

hemma från bjursås, var defenitivt bättre förra gången... även om jag fick garva sönder åt allas vår adem men det ska vi inte ta nu. blev en jävla hemresa iaf, tog 4 och en halv timma tror jag och komma från bjursås till norrtälje.

Agge fråga om jag ville med på någon fest men jag är död, ska krypa till korgs med stolthet och fördom och hänga en DO NOT DISTURB skylt på min dörr. stänga av mobilen och soooova.
Älskar Mias version av den här låten (Tack till Maja som introducerade mig till denna serie)

Utan vax zäta

min fina klass

Dagen har varit väldigt snabb och typ mysig. Kom lite sent imorse men i mitt försvar så fattar jag inte varför man låser dörrarna in till skolan!? hade iaf läxförhör på judendomen... oh well
sen började vi med en grej där man fick skriva sitt namn på ett papper och sedan fick denna cirkulera runt och alla fick skriva något på den, vi han inte klart utan fick senare göra klart den på svenskan. lite sådär feel good moment tycker jag^^ Vi kollade också klart på This is England vilket lämnade de flesta med en sorlig ton märkte man. då var de kanske bra att få pappret med en massa snälla saker eller vad säger ni? ---------------------------------------->

spanskan var produktiv säger vi:P men den gick grymt fort tycker jag

hem och typ... sova? det är vad jag ska göra nu för jag känner mig ganska död och jag ska upp 5 imorgon -.-

bjursås nästa

Utan vax zäta

Min hund är konstig.

Förstår mig inte på Lukas här bakom mig, han ligger på ett ställe... antar att han väntar på att jag ska gå ut med honom vilket jag också ska om ett tag men thats not the point.

nu ligger han precis vid dörren. jag går och stänger dörren eftersom jag tycker om att ha dörren stängd annars känns det som att någon stirrar på datorn bakom min rygg eftersom man kan se in från vardagsrummet. det är så jag tycker om att ha det. men efter ett tag så börjar han och röra på sig och det slutar med att han står och stirrar på dörren och viftar på svansen

översättning: jag vill ut härifrån!

FINE! jag öppnar dörren och går ut och hämtar en kopp kaffe och han följer efter. jag går in i mitt rum och sätter mig bara för att denna gång ha glömt att stänga dörren.

och så är han tillbaka på samma plats igen!! exakt samma prick ligger han på!

I will never understand that dog!!

skitunge! <3

Men det är ju en talande hund!

Av ren tristess och mitt desperata försök att undvika skolböckerna så gör jag detta

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: eftertänksam
Favoritgodis: Chocklad!
Är det nåt du absolut inte äter: Lakrits och grädda
Kläder just nu: Mjukisbrallor, t-shirt och kofta
Musik just nu: Memories - David guetta
Vad sa du senast: Laku noc (bosniska för god natt)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hmm typ 50 talet eller kanske typ 30 talet t.o.m. :D  
Sommarplaner: Arbeta, resa, parta, leka och segla
Fisk eller badkruka: defenitivt fisk! hellre i vattnet än i solen
Saft eller alkohol: Saft:P
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: hmm härligt sol gör mig glad men fan vad jag kan uppskatta ett riktigt ruskväder
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: a shit ton of books, en evighetsmaskin av mat och lite toneskies
Spelar du nåt instrument: har spelat fiol och piano. ingedera är jag nå vidare på längre
Morgon- eller nattmänniska: hehe nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare på hög nivå (A)
Bästa film: Stolthet och fördom
Tror på liv på andra planeter: joo det tror jag nog
Kommer du ihåg din första kärlek: joo da
Älskar du henne/honom fortfarande: havent seen in a while XD
Har du några homosexuella vänner: joo da ^^
Tror du på mirakel: klart jag gör,
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jo det tycker jag
Ser du på kärleken som ett misstag: Gud nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 3 kanske
Bio eller promenad: Promenad är ju gratis;) och är det stjärnklart så e de fan nice men annars är bio en favorit
Är du kittlig: hehe joo da på rätt ställen så
Snarkar du? höhö jaa
Stjärntecken? Våg
Rädd för insekter? hmm njaa inte så... de är lite för små för att få i mig någon riktig skräck
Äckligaste insekten: kackerlackor!
Största svaghet: jag skjuter alltid upp allting tills sista minuten
Det här är jag bra på: ta kontakt med folk, resonera och se olika perspektiv
Bästa bok? gillar dan browns böcker sen finns det ju ett par till som sagan om klanen otori böckerna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flytta saker mentalt och kunna läsa folks tankar
Vad vill du jobba som? folk och kulturer i världen
Chips, morötter eller godis? beror på när
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? inte så ofta men det händer
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? funtar på att tatuera mig när jag blir äldre
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) enligt min mamma så är det stökigt och enligt alla andra är städat 
Gungar du på stolen? e mer än snurrare än en gungare
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? NEVER!
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? nej det är jag inte
Saltar du på maten? oftast inte
Gillar du att sjunga? hahaha jaa
Anser du att du är stark? jaa oftas:P
Brukar du sola? joo men jag är ingen fan
Vad gör du om du får hicka? testar allt för att försöka slut.
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Både och
Har du en besatthet?  Nej det tror jag inte:P


SPOTTA på is!


miss the old days


när ska vi leka?


my day?

Ska jag ta och skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort idag?

Vaknade och hade skön sovmorogn eftersom etik och livsfrågor läraren är booorta i Indien så nästa tre lektionerna är jag ledig. Sprang till skolan för att ha en kort liten genomgång med Göran, inte för att jag inte klarade provet utan för att jag kände att jag behövde få en massa saker klart för mig. sagt och gjort

sen blev det ett lunchmöte med my fellow friendsare så vi fick diskutera lite, väldigt bra

-Hamed jag är ledsen men vi är Friends så du får inte käka med oss

efter var det bara och springa på samhällskunskapen där vi fick höra på kära Kristin förklara lite om Irak och annat. Efter det blev det This is England på svenskan vilket man defenitivt inte ska tacka nej till. än så länge är det ju den bra delen, på fredag kommer allt det hemska (oj da)

efter blev det en väldigt lättsam mattelektion... vilket var väldigt skönt.

stog och prata lite med Agnes och sen drog jag hem, fick skjuts av moder till folkets hus där jag fick spendera två timmar med och navigera med brodern..
faktiskt den roligare delen av kursen i think

nu tror jag nog att jag ska sova snart för jag känner mig relativt död

Utan vax zäta
 
Het?


skoltrött...

Min vän Marika har nog just förklarat hur jag känner mig för tillfället...

Man är så grymt jävla trött på skolan just nu... jag vet att jag inte ska tänka så och försöker och tänka positivt men fan... Man är så jävla trött nuförtiden...

Jag är ingen människa som ger upp... hell fråga vemsomhelst och ni får se att jag är den sista som kommer ge upp men känns som att kampen måste få ta slut snart... skönt att det är sportlov snart iaf... längtar!


She looks at the rain as it pours

måste bara informera er alla om jag asgarvade när jag såg mig själv i spegeln imorse....

somna med blöt lugg ger ett väldigt roande resultat;)


Söta klassen på skridskoåkning


måste säga att fredrik och sanna tar hem priset på att vara hetast på bilden XD

äntligen får vi som vi vill säger kokosnöten

Den här dagen har känts ganska meningslös. Matten gick ut på att jag fick huvudvärk... ursh vad jag hatar matte b!
Historian... vad gjorde vi för någonting? vi fick bilder vi skulle analysera men vi får tydligen två distansdagar på oss och göra den såååå... ja.

Spanskan var lite mer komisk eftersom jag, agnes och maja fick läsa en text där vi fick ha olika röster,
Maja skulle vara högljud
Jag skulle vara full
Agnes skulle vara "svenne" XD

Maja skulle ett tag också låta bitchig men det slutade bara med "men jag låter ju normal!" XD

tvååå timmar hååååååål

sen så blev det lite etik och livsfrågor som enligt mig spåra ganska rejält XD vi började med att vi snacka om voodoo och kom efter det på albinos i afrika och gud vet vad... men om jag minns rätt så kom vi in på allt från asteker till japansk medeltida kultur och egypten och annat. med vi så menar jag, harald, luc, axel och läraren cecillia... fick för den delen undersöka tibetanskt knark ;) eller nej jag menar läkemedel höhö

det flesta låg annars och sov och med de flesta andra så menar jag ju såklart Maja som hade huvudvärk

fick låna lim av harald och limma ihop min klack som hade gått sönder. ägde luc lite granna "miiiilk" och lyckades itne blåsa ner ett pappar.

väldigt produktiv dag ;)

sötaste bilden på mig och lukas?
Utan vax zäta



hosta aldrig med choklad i munnen!

yeah fråga mig inte vad jag gör för jag har ingen aning... eller jo försöker komma på vad som kan vara värt att ha på sig imorogn?

Känner mig inte alls inspirerad just nu... kanske därför det blev halvdana zebranaglar? ett halft plockat ögonbryn och en sjuk zlatana?

ska snart gå och lägga mig tror jag så att jag kommer upp imorogn... MEN FÖRST! föna håret
Utan vax zäta

pure boredom


gode gud ge mig styrka

"Jag gillar ost, Gillar du ost? Willys ost, Jag gillar Willys ost. ska vi kolla om det har ostdricka? gillar du ostdricka?"


Jaaa middagen igår var ju...intressant? nej jag hade kul men fan va jag ångrar att jag satte mig bredvid ado... NEVER AGAIN!

drog senare till jocke och hade de trevligt, Shiva och Pernilla borde inte dricka så mkt;)

Kom upp klockan 9 imorse? fan för min pappa och hans syn på vad som är sent uppvaknande...

Har hunnit blöda näsblod under natten igen, tror min moder håller på och bli lite frustrerad på mig (A)

akvariumpumpen är tvättad í högtalarna hör man Miley Cyrus - Party in the USA (?) och jag och Maja har kommit överens om att vi ska läsa stolthet och fördom på engelska... this should be interesting, undrar om hon vet att den är enorm???

anywhoo... ska nog ta något lite snabbt och sen lägga mig i sängen och titta på tv:P

(och varför funkar inte min webbkamera?)

Utan vax zäta

igrala je igru, to joj je u krvi

Jaha jag jag tror antibiotikan gör mig extra trött eller något för jag sov till halv 1 idag. men anywhooo

Har varit ute med lukas på en uppfriskande promenad :) ikväll ska jag på middag och sen vet jag inte, hade till och börja med tänkt sitta hemma med "En ung Jane Austen" men nu kom det upp en massa saker...

Dra till jocke eller ha kvalitetstid med Maja? puuuh we will see:P

men nu blev jag glad för jag hittade en massa bosnisk musik på spotify! Happy zäta^^

sen igår så böt jag också lite designen på bloggen:) im no expert men den får duga;) får göra lite mer nån annan gång:)

Jaha vad ska man göra da? leta reda på någon fruk och knapra på kanske?

Gammal bild men underbar ändå!:D

Utan vax zäta

till alla er friska människor där ute


Up yours! Good night! Utan vax zäta!

dåliga mobilbilder... but they work


Backen från sittliften^^

E de en ninja? nej det är zäta som försöker undvika och komma med på bild!

Söta elin ^^ snyggaste vurpan!

Elias e det gott eller?

Okey I am bored... what you gonna do about it!?

HEY FUCKERS!

Mitt hår måste vara de absolut livlösaste ever just nu :S bara ligger där... helt platt... det brukar annars vara undefär like livfullt som jag är:P
tråkigt....


MEN för att komma till saken så ska någon, jag vet inte vem än men någon, ska följa med mig och se på Tim Burton Alice in Wonderland!!!! någon måste måste måste!!

Har dreglat över bilderna från filmen jag vet inte hur länge och nu vill jag fan gå och se den!

premiär 3 mars...

någon villig?!


Utan vax zäta

 


efter en lång natt.

Blödde näsblod inatt :S och vet inte hur många gånger jag vakna och fick hostanfall, mamma kom tillslut in gav mig några tabletter och gick sen och la sig. det visade sig att det var antibiotika och när jag vakna imorse mådde jag lite bättre, i vilket fall somhelst så har jag husarrest i helgen så jag får ta det lite lungt :P lite ledsamt eftersom jag hade tänkt vara med tjejerna ikväll men vi får väll la se. imorgon bli det iaf middag på antep med föräldrarna och lite flera.
fick mamma mia låtar på skallen igår så jag pressar den här lite för tillfället^^


Utan vax zäta

Alla hjärtans dag

Det e fan alla hjärtans dag på söndag, tänka sig...

Hur ska alla fira?

När jag tänker på alla hjärtans dag så kommer jag på att sist jag faktiskt firade var för...6 år sen? i guess med min dåvarande "pojkvän" inget man direkt är stolt över om man säger så men i vilket fall somhelst så fick jag gelehjärtan av honom... tror han fick chocklad eller något?

sen också den där stor hjärte-hälsnings-grejen vi hade i korridoren i barackerna på park? anyone? nähä då e det väll bara jag.

förra året var jag i bjursås med pappa, kanske därför jag börja tänka på det nu?

Tycker inte nödvändigtvis att man måste gå på alla hjärtans dag som att den är bara till för att man ska konsumera och att man ska älska varanndra hela året och inte bara en dag, visst e de ju så men äh om den ändå redan finns och firas i x antal länder så är det ju faktiskt inte bara hallmark som hittar på eller hur.

hittade lite gulliga saker om hur man firar i kroatien. google it!

nu ska jag nog sova... helt onödigt inlägg...
men jag är trött... så jag ska sova... god natt

Utan vax zäta

hemma från bjursås

Har ännu inga bilder men fan va nice dag det har varit! fett värt och gå upp klockan 5 på morgonen och sitta fast i en buss med en busted up ryggstöd som stackars jessica fick sitta och hålla upp med benen hela vägen.

Sov nån timma på vägen upp men det tror jag faktiskt de flesta gjorde, vi kom dit och upp i backen!

och fan va nice det var och vara tillbaka efter ett helt år! hehe gud vad jag får det och låta som världens grej men att åka skidor är bland det skönaste som finns, min version av att slänga sig ut för ett stup...typ?

Hängde med Marika och Sara hela dagen, ömsom några Nv:are och vill bara ha sagt att Luc måste vara den klantigaste människan jag känner! fan va jag garva!

Bussen hem måste jag säga var lite jobbigare än den upp av någon anledning även om vi fick titta på mamma mia, men det kanske var för att vi fick stanna och släppa av folk innan vi kom in i själva norrtan.

Mamma och pappa kom också hem idag vilket var väldigt roligt, fick en tröja med nagellack på och nagellack:P och nej det är inte meningen att tröjan ska ha nagellacksfläckar på sig utan det har vi min kära moder och tacka för men aja vi får se vad vi gör.

men en massa nagellack till min samling gör en trött zäta till en glad zäta ^^

Utan vax zäta

Jaaahaaa

Ursh min jävla cp näsa kan ju ta sig...

Jaha ja sitter i skolan med tjejerna, de spelar kort och annat medans jag nördar mig vid daton:P det första jag tänkte imorse när jag kom in på letkionen var vad fan gör ajg här egentligen?

Aja de senaste nätterna har iaf varit intressanta:P i söndags var jag ute med jocke, annica och sofia (?) och hängde lite :P måste säga att annica är en underhållare på hög nivå;)

pulkan Zorro/Pontus/Hawk/Håkan fick lida lite... men fett värt ;)
enda problemet var att ajg fick skit av farmor för att jag hade lämnat lukas hemma och han hade börjat yla

kvällen efter var jag ute med Jocke igen denna gång fick jag ta med mig hårbollen så att han slapp störa farmor och farfar.
Sen var jag uppe typ hela natten, och redigerade och annat... kunde ändå inte sova så vad gör man? man ser till att jocke sitter uppe med mig;)

mådde piss så jag stanna hemma från skolan..:P mådde bättre efter middagen så gick ut med jocke (igen??) för han hade varit i solbacka och firat brodern sin...

nu har jag tydligen lekton :P awsome -.-






Utan vax zäta

Lovisa åker till thailand


Au revoir lollo hade så bäst;)

gårdagen

Jaha jag vet inte riktigt vad man ska kalla gårdagen. det var iofs kul och så men det hände ju en massa saker som är lite väl dramatiskt för min smak. 
kan ta det när jag är ensam ist:P nu har jag maja och liv hos mig:P 
ska vara lite social
 
There's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move

så drar vi ut


Jaha jag ska alldeles strax ta mitt pick och pack och dra till jocke för födelsedagsdfest för amanda
brodern är också ivägkommen nu vilket betyder that i am on my own här hemma:P om man bortser från farmor och farfar och så klart vovven:P


har föresten en ny favorit läppkombo ;D lite sådär bärigt röd så inte så in your face som jag annars brukar ha:P
i like ^^

Utan vax zäta


he will never ever

If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you
If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you

Baby, I can't help but fantasize
Wondering what it might be like
You and I sound so right
But I'mma let it go tonight, it ain't nothin'


all you need is untis untis

siiter hos jocke och tittar på medans love blir ägd på poker:P

ganska kul :P

"raaanooo"

ska iofs hem snart eftersom brodern är pmsig som vanligt, men aja han åker iaf imorgon så då blir det jag, farmor och farfar ^^ detta tycker vi om...

love sk iaf få lektioner tydligen:P mitt i spelet bestämmer kommer de fram till att love suger så han behöver extra hjälp...

börjar fan bli hungrig:S

aja kort update för jag har tråkigt

för jag väntar på svar och känner mig nostalgisk


hoppas att allt e okej


Väntar på svar...


bara för att jag blivit en jazzsångare

dagen har i princip gått ut på att jag ska vila upp mig:P
har nästan bara legat hemma och tagit det lungt för att försöka återfå liiite av min röst iaf, i vilket fall som helst så känner jag mig iaf lite bättre.

har bara träffat jonte och louise en liten snabbis imorse och så var ja ute och träffade agge också :P gick omkring lite och snackade:P hon kan inte följa med till sälen heller pga av sin dumma rektor :( aja

och där blev jag plötsligt döv på ena örat??:S

kom iaf och fick mysigt te av farmor ^^ har iaf en känsla av att nästa vecka kommer bli lite crasy... men mer om det senae..


utan vax zäta

Diabetes the movie och annat smått och gott



Hahahah bara för att jag har alldeles flum med skolans kamera!

kan inte ens skratta utan att hosta

Efter en lång och mobbad dag så är man hemma. Jag låter officiellt som en skata idag och hälsan går väll upp och ner. ibland mår jag toppen ibland mår jag piss men jag tror det har med med pmsen och göra en något annat.
Hade matte och historia och de mesta gick som vanligt. Hade spanska där jag mest fjantade mig med Agnes.
drog senare till öb och daisys för jag ville handla lite ^^ kom tillbaka för att repa lite pjäs innan etiken och senare blev det showtime!
min röst brast halva tiden och jag tror inte att jag kunde låtit mer pubertal än vad jag gjorde men whatevs... sånt man får leva med:P fick också lite halft väcka maja för stackarn höll på och somna i think XD

efteråt så¨blev det lite kulXD visa sig att det finns en gud och han tycker inte om när wille jävlas XD detta resulterade i en massa garv och wille liggandes på golvet i slutet av korridoren! 
AAAH LOVE IT!
och ja jag vet att knark är bajs!!
 
sitter nu här och dricker lite te, för de e goooott och jag behvöer något varmt XD har precis haft en mysig middag med familjen och nu ska jag chilla lite framför tv:n sen så blir de kaaaanske lite mer plugg

utan vax zäta

RSS 2.0