Zlatana är glad :D

för vet ni? vet ni? VET NI?!?!?!

jag hittade mitt bankomatkort! hell yeah till mig asså! de låg i spanskaboken (holds så att maja kan garva)

men imorgon är de till banken som gäller och så ska jag äntligen fixa mitt leg!

nån som vill med och vara moraliskt stöd?

love you all natti natti

utan vax Zlatana

Sex and the city maraton med madde today :D <3


igår och idag :D

igår kväll var riktigt roligt faktiskt, även om jag mest satt och tittade på medans de andra åkte men det var riktigt roligt ändå.
Marika gjorde också en riktigt mysig liten film som nu finns på facebook
vet inte om ni kommer kunna se den men den är riktigt mysig tkr jag

ikväll frågade maja om vi skulle åka pulka igen men lovisa ringde nyss och fråga om vi kunnde va och jag tänkte att de var ju ett riktigt bra tag sen så varför inte?
har inte haft så jätte bra kontakt med henne nu på senare tid och det är ju synd så att ikväll får vi se vad vi gör

annars är allt bra här, ska ner till farmor nu och försöka se om jag kan printa ut en bild till henne på lillkussen

Utan vax
Zäta


my bro is creppy

seriöst människan är fan konstig
han har så tråkigt att han kommer upp i mitt rum och snokar runt för att inte nämna att han ska hoppa på mig, sen så vill han att jag ska göra middag och när jag säger att han kan göra den själv så vill han att jag ska hjälpa honom med allt, är han så dålig? tydligen inte för middagen blev bra utan mig, men under hela tiden så ska han sjunga på hot 'n cold med sin värsta sångröst (seriöst han låter som två katter som slåss) och ja han är allmänt weird! men det är bara för att flickvännen inte är här,but what the hell man kan ju inte göra något åt vilka man är släkt med eller hur?

Stephi var är du när jag behöver dig???

Utan vax Zäta

länge sen?

hehe oj hela helgen har gått och jag har inte skrivit något, bad zlatana!

helgen har varit rolig, började med att folket kom till mig i fredags, låg i mitt rum och pratade mest.
sen på lördagen bar de av till maja och pokerkväll, hehe de gick inte så bra för mig men sen suger jag ju på att bluffa också. sen kom killarna och då blev de dans och lek (bildbevis har man också)

efter de så sov marika hemma hos mig, eller mycket sömn blev det inte eftersom simon kom med och de två höll mig uppe till 5 på morgonen!! damn you!

söndagen spenderades med angelica, vi pratade mest om allt man missat och lite sådär, det var verkligen jätte länge sen vi var och de blir jag nästan lite ledsen för. känns som att jag verkligen inte har tid för de som jag bryr mig om längre. men de ska de bannemej bli ändring på mina damer och herrar!

mamma och pappa kom också hem igår, de verkade ha haft de riktigt trevligt där nere i torra, och lagom varma milano och sen kommer de hem till snö, blir man inte bara så glad eller?
fick en fransväska, nagellack och smink så jag är en glad flicka

nu skajag ta och fixa lite tvätt för mamma kommer inte komma hem förens sent ikväll
sen så ska jag någ ta och få tag på lite folk så att jag har veckan uppbokad!

Utan vax Zäta

skön dag + teater

dagen har varit skön, för att säga de milt. har haft två lektioner vilket var musik och sammhällskunskap. fucking lätt som en plätt ju. jag och maja spelade lite rolig musik på pianot och ned verkade ju milt imponerad, sen så var de studion och det var väll sisådär småroligt men aja.

sen på sammhällskunskapen var de, lyssna på föredrag och lyssna på göran. e de bara jag eller verkar han gilla ljudet av sin egen röst? nää men jag har börjat värma upp till honom lite han är inte riktigt lika på en nu längre eller de kanske är att man har börjat fatta vad som får vilken reaktion?

sen så var det iväg till storstaden och teater på dramaten efter maten(rim?) på kungshallen.
kebabrulle ftw!
och teatern gillade jag skarpt, men det kanske bara var jag? men jag måste erkänna att en av tankarna under själva pjäsen var damn någon hade verkligen för mkt tid på händerna. men den var riktigt bra även om man hängde med mer i andra akten än första men ärsh.

vägen hem var också riktigt rolig faktiskt.
snape-snape-severus snape-DUMBLEDORE!

nu ska jag någ gå och lägga mig, mätt och belåten med livan snarkandes vid sidan (not really hon hostar bara en del)

Utan vax Zlatana



im glad

har ni någonsin haft någon såndär stund i livet när ni känner att ni plötsligt har en stor insikt på antingen ert eget liv eller på någon annans?
idag känns de som om jag har rätt bra insikt på mitt eget, jag vet vad jag vill göra och få gjort jag vet vem jag som person vill vara och jag vet också vad jag ska göra för och ta mig dit. nu är frågan, ska man ta de steget? jag har ingen aning om vart de leder någonstans i mitt liv, eller ska jag bara sitta tillbaka och vänta och se?

dagen har varit smått rolig faktiskt, full av mysiga stunder om jag frå säga det själv. vi borde åka skridskor oftare det är roligt

och förlåt linnea för våran lilla incident i matsalen men seriöst jag tror verkligen inte att jag har garvat sådär på riktigt länge och de var skönt och få göra det också, även om det råkade vara lite på din bekostnad och det ber jag om ursäkt för!

sen har det väll varit kul och läsa pjäser och så.

på annat håll (låter som en vädertant) så är helgensplaner mycket tillfredställande om jag får säga det själv. ska till maja på lördag och då blir de party? eller pokerkväll. i vilket fall somhelst så ska jag dit, sen ska marika sova här :) på söndag ska jag leka med aggeliten, vilket var evigheter sen!!!
sen imorgon tror jag liv ska sova här också, det blir alltså efter teatern i storstaden, också något jag ser fram emot! så att de närmaste dagarna verkar riktigt bra faktiskt

Utan vax Zäta

before he cheats


Hamed slår mig!


Denna människa är extremt elak och slår mig! slå tbx!!

utan vax Zäta

back to school

jaha då var man tillbaka till korridorena, till läxorna (kommer man någonsin ifrån dem?), till allt som bara stinker skola!
ja ja jag ska inte klaga, jag trivs verkligen här,jag älskar min klass och har ju många vänner så det är alltid bra så man är aldrig riktgit ensam. visst är det mycket med allt arbete men va fan de är väll bara bita ihop som alla studenter före mig? har hursomhelst inte så jätte mycket arbete den här veckan eftersom jag har lyckan att ha både min spanska lärare och min historie lärare borta! scooooooore! detta betyder att jag har bara två lektioner idag, har väääärldens sovmorgon på fredag och att jag har extra arbete hem...suck alltid ska de vara något negativt också. men ska man ta de goda får man väll ta de onda. ska antagligen försöka smita iväg från min städgalna moder som åker bort snart vilket bara betyder att hon är ännu värre än vanligt och försöka plugga och göra uppgifterna. annars är väll allt prima skinka

för och beskriva helgen med ett ord så måste det någ vara mysig.
-inga fester den här gången, bara skidåkning, tv-tittar-kväll hos marika och vara med maja. mmm microchoklad och 14-åringar med personlighetskomplex, yaaaay

nu sitter man här i skolan, en timma tidig för att en viss jonte ville gå till skolan tsm och jag hade inget bättre för mig (förutom att sova kom jag på när jag vaknade) men medans jag letade efter mina nycklar så hade han redan dragit hittade honom inte på vägen till skolan heller men när man kommer till portarna så går han bakom mig? skumt det där

hursomhelst så ska jag dra nu, ska ha de lite extra tråkigt nu för snart kommer maja och då får man vara riktigt glad och pigga upp henne för någon har gjort henne pissed . vet inga detaljer än men it better be good

Utan vax Zäta

tack till maja :)

Tack till lilla hackaren ( vadå hackaren du fick mitt lösen? XD) Maja som fixade min blogg da:P

ska väll försöka att ha kvar den här nu da så att jag kan försöka skriva av mig lite då och då. vem vet när man kan behöva de lixom:P

men vi får se om man hinner nu med skolan och allt men äh de får bli som de blir. puss på er och wish me luck

Till Zlatana!

Måste testa och se hur det blir.
i'm a hacker! :D



Till Zlatana!

RSS 2.0