Jag svär


Jag svär att när jag går ut gymnasiet ska jag:

-Bränna upp mina matteböcker.
-Skrika till skyarna av frihet.
-ha en riktig framtidsplan i huvudet.
-klarat alla mina ämnen
-ha ett ständigt leende på läpparna i en vecka

Whos with me? ♥


oh god, another day

Nyvaken, nyfrukostad och nyduschad? nej det har jag tyvärr inte hunnit med än men snart så...

Gårdagen var rolig, lite galen, men rolig.
hela dagen började med yours truly satt och skrev på en massa restuppgifter som hon har kvar, medans päronen får för att grilla, fars päron drog till sarajevo och brodern skulle kuta som en galning efter en boll.

Med tiden så blev jag iaf lite klar och lite senare på kvällen kommer då min kära angelica så vi fixar oss och har oss en hel del, sen bar de av till Torun för en hejdundrande kväll.
Allt från att Kassandra hoppa i nån random grannes pool, till att det blev de mest random folket jag någonsin har sett i hela mitt liv. fick lära känna lite nya människor men också hänga med en massa gamla. Kom inte hem förens vid tre och då kvittrade fåglarna redan glatt. E det bara jag som tycker att det känns som att man kommer hem mycket senare när man hör fåglarna kvittra när man går och lägger sig?

Hade massa skoj och undrar lite om sådär om inte Fillippa Berenkrautz (insidejoke) ska lägga upp sina fina bilder snart på FB

Ajaa nu ska jag fortsätta skriva lite på mina arbeten så kanske vi hörs senare ;)

Utan vax zäta

god morgon

skoloan börjar om typ en halvtimme, ska hoppa på cykeln alldeles strax. idag har jag kommunikation, matte och engelska... kommer också antagligen och sitta kvar efter skolan eller något och plugga. det är faktiskt väldigt avslappnande och göra det har jag märkt, iaf om man är själv.

Ska väll också ta mig tid och gratta världens sötaste linnea på 18 års dagen :D

UTan vax zäta

bara du

Jag brukar se mig själv som en ärlig person, visst hävdar jag inte att jag aldrig ljuger. det händer jag är endast mänsklig men jag försöker och sätter ändå en viss stolhet i det. Att försöka är det första steget till att lyckas, eller misslyckas.

Finner det intressant att den ända som inte tror att jag är ärlig är du, som ändå ska vara närmast. Att du är så okunnig i vem jag är som person. äntligen glad att jag vet var jag står hos dig.


Utan vax zäta


min helg

Jaha ja kanske på tiden att jag tar mig tid och förklara vad som hände denna valborgshelg!


få se i fredags hade jag inte alls planerat någonting, sofia bjöd mig till parken, agge bjöd mig till porshanken, tjejerna hade middag, helena ville ta en smakbit. så jaa det började med en snabb träff med jonte och louise, senare iväg till maja där hon, jojje och marika hade det trevligt, satt där ett tag innan jag drog vidare mot helena men blev att jag drog till luc ist.
en massa roligt folk och en massa roliga bilder blev det ju
helena m.fl. kom också dit och senare var det upp till södra bergen för att lyssna på lucia(?) och titta på brasan. roligt folk och trevlig stämmning. en massa annat roligt men fan va jag itne orkar gå in på detaljer.

Lördagen blev lite lugnare, kom över en massa folk till oss och grillade, lite skönt att jag slapp göra så mkt förutom och ta hand om kusinerna lite då och då eftersom jag var gaaanska trött. i vilket fall somhelst så blev det biljard senare med niklas och agge och senare blev det tv tittande hos agge.

söndagen blev det lite oväntad men grymt kul, plugg och bestämde mig lite random för att möblera om i mitt rum. får ett mess från kära fröken nilsson att det minsann ska bli middag och häng med en massa roliga människor. grill var väll den första idén men det blev kinamat ist och sen avatar hemma hos milk. en massa garv och såklart sitter jag, svenna och luc och diskuterar smådetaljer i filmen som är ogenomtänkta osv... sorry jonte!! och alla andra XD men jaaaaaa

mitt rum så som det ser ut nu, bordet är då framför mig på bilden

kärlek <3

Utan vax zäta

stan med farmor



Var på stan med farmor idag och införskaffade lite saker, I like it^^

RSS 2.0